Categorieën

Snelle vragen en antwoorden over kleurpigmenten

Bekijk de vragen en antwoorden van onze kleurpigmentexperts

Hoe kies je glow in the dark-poeder in cosmetica?

Tegenwoordig zijn er steeds meer soorten cosmetica, er zijn lichtgevoelige kleurveranderende, temperatuurgevoelige kleurveranderende en zelfs glow-in-the-dark-cosmetica die op de markt kunnen worden gekocht. Wil je glow-in-the-dark-cosmetica maken? Glow-in-the-dark-poeder is een essentieel materiaal, dus welk soort glow-in-the-dark-poeder kan in cosmetica worden gebruikt?

Kan ik parelmoerpoeder toevoegen aan acrylpigment en dit samen gebruiken?

Acrylpigment staat algemeen bekend als aquarelpigment en droogt binnen enkele minuten na het aanbrengen, waardoor het niet langer nodig is om enkele maanden te wachten voordat het droog is, zoals bij olieverfschilderijen. Is het mogelijk om parelmoerpoeder te gebruiken in combinatie met acrylpigmenten?

Is parelmoerpoeder duur? Wat is de prijs?

Parelmoerpoeder is een veelgebruikt pigment in verschillende industrieën, waaronder de automobielsector, coatings, drukkerijen, cosmetica en meer. Het wordt ook gebruikt in parelmoerinkt, parelleer, parelplasticproducten en keramiek. Wat zijn de typische kosten per kilogram parelmoerpoeder?

Wat moet ik doen als mijn parelpoeder zwart wordt?

Parelpoeder is semi-transparant en moet nauwkeurig worden aangebracht voor een hoogwaardig glanseffect. Welke stappen moeten worden genomen als het parelmoerpoeder tijdens gebruik zwart wordt?

Uw vertrouwde fabrikant en leverancier van kleurpigmenten

Wij staan ​​klaar om uw kleurpigmentprojecten te ondersteunen

Scroll naar boven